Bevæg dig sammen med familien i uge 7

Da fastelavn og gymnastik er aflyst i år, har Bering GT lavet en lille rute med poster rundt i byen, som alle kan deltage i. Tag familien med, få noget motion og find posterne. Alle der deltager og indtaster kodeordet via linket, deltager i lodtrækningen om 5 stk. gavekort af 200 kr. til weekend-hygge sponseret af SuperBrugsen Kolt.

Lodtrækningen finder sted søndag d. 21. februar kl. 20.00. Vinderne får direkte besked.

Løbet starter mandag den 15. februar kl. 8 og posterne vil hænge oppe hele uge 7, så der skulle være god tid til at gennemfører. Ruten er ca. 2,5 km. lang og følger kun stier. På hver post finder I en opgave og et bogstav. Når I har fundet alle bogstaverne, kan I danne kodeordet.

Ordet skal indtastet via dette link: http://bit.ly/3p5LF4s

Husk at passe på hinanden, hold afstand til andre (2 meter) og overhold alle restriktionerne. Maks. antal ved poster er 5 pers. Hvis der er andre ved posterne, så vent til de går videre.

Ruten stater ved SuperBrugsen Kolt, hvor første post hænger. Inden I starter kan børnene gå ind til kassen i Super Brugsen og få lidt med til turen. I skal blot vise kortet over ruten, enten som print eller på skærm (telefon, tablet, iPad eller lignende). Ruten fortsætter derfra til post 2 og sidste post er ved Bering Forsamlingshus.

I henter kortet for overblik over alle posterne her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *